Industry forum in Hyvinkää

By 26.9.2023News

Marine industry starts to be on the place we’ve been waiting for a few years. Check out the latest news from our industry forum in Hyvinkää, links and text below (in Finnish)!

https://www.hyvinkaa.fi/business-hyvinkaa/etusivun-uutislohko/mista-loydamme-jatkossa-tahan-maahan-riittavasti-tekijoita/ 

Saimme kunnian olla kertomassa alihankinnan ja resursoinnin uusista tuulista Hyvinkään kaupungin elinkeinojohdon ja kaupunginjohtaja Johanna Luukkonen kanssa ideoimassamme foorumissa, yhdessä Meyer Turun telakan johtaja Ilkka Rytkölä:n, Turun kaupungin tutkimusjohtaja Timo Aro:n, EK:n Jyri Häkämies ja Koneen Kristiina Saaristo:n kanssa.

Meiltä lauteilla tällä kertaa YardMaten Partneri Sami Naapuri sekä Senior Advisor Jari Kaasinen – Kiitos, Sami ja Jari hienosti vedetystä foorumista! Tästä on hyvä lähteä kiertämään kaikki päättäjät taas 1-2-1 merkeissä 🙂

Tosiaan nyt meriteollisuus jälleen vetää, ja me yhdistämme tekijät ja tarvitsijat, tuomme uudet alihankkijat mukaan ja palvelumuotoilemme tuotteet siihen kuosiin, että ne palvelevat teollisuutta.

Olkaa reilusti yhteydssä,
Kari Härkönen P. +358 400 752 542 / kari(dot)harkonen(at)yardmate(dot)com
Sami Naapuri P. +358 50 325 4763 / sami(dot)naapuri(at)yardmate(dot)com
Jari Kaasinen P. +358 50 488 4555 / jari(dot)kaasinen(at)yardmate(dot)com