Tervetuloa YardMaten jäsenkokoontumiseen 27.6. klo 8-10

By 22.6.2017News

Hienoa saada teidät kaikki mukaan!

Osoite: Kokoustila Manu, BioCity, Tykistökatu 6, 20520 Turku

Yhteyshenkilö: Annika Perho, puh. 040-831 1130

Kokoustila Manu sijaitsee BioCityn (kuvan vasen alakulma) katutasossa, löydät meidät helposti aulassa olevien Maunon kokoustilaviittojen ”Manu 1-4” avulla. Kokoustilan (kuvan alempi punainen nuoli) oven vieressä on YardMate-infotaulu.

Pysäköinti: Helpointa on viedä auto BioCityn pysäköintihalliin – QPark, ajo Joukahaisenkadulta (kuvan ylempi punainen nuoli, ks. reittiohje linkistä). Hallista pääsee hissillä BioCityn aulaan (valkoiset nuolet A ja B).

Pysäköintihallin paikkatilanne näkyy ajorampin alussa, tarvittaessa käytä karttaan merkittyjä muita pysäköintialueita. Maksu on 1 €/h.

Myös julkisilla tulo on helppoa, sekä juna että bussipysäkit ovat parin minuutin kävelymatkan päässä. Kartasta näet Kupittaan juna-aseman. Kauppatorilta liikennöivät esim. bussit 32, 42, ja 60, pois jäädään Hammasklinikka-pysäkillä 869 (Sirkkalankatu) tai 1031 (Lemminkäisenkatu), pysäkit kuvasta vasemmalle jäävässä korttelissa. Tarkat reitit Fölin kotisivulta.

Aloitamme klo 8 kahvin ja tutustumisen merkeissä ja jatkamme YardMaten, jäsenyyden, yhteistyön, viestinnän ja ideoiden parissa. Tiloissa on ilmainen netti ”teknologiakiinteistöt”, jota voi käyttää ilman salasanaa, kun hyväksyy käyttöehdot.

Mieti etukäteen mitä haluat YardMate-verkostojäsenyydeltä? Miten sen toteuttaisi parhaiten? Tapahtuman aikana keskustelemme ja ideoimme, ja keräämme palautteenne vielä tilaisuuden jälkeen.

Jos sinulla on kysyttävää, tavoitat minut myös aikaisin tiistai-aamulla numerosta 040-831 1130

Tervetuloa vielä kerran, ja hyvää juhannusta kaikille!

t. Annika, koko YardMaten tiimin puolesta