TIEDOTE: YARDMATE2017-messut 1.12. Turussa

By 3.10.2017News

some: #YARDMATE2017

Meriteollisuuden YARDMATE2017-verkostoitumismessut järjestetään perjantaina 1. joulukuuta klo 8—12 (virallinen ohjelma klo 9 alkaen) Mauno kokouskeskuksessa, Tykistökatu 6 (BioCity), Turku.

Teemana on avoin verkostoyhteistyö, jolla vastataan meriteollisuuden kasvaneisiin tarpeisiin. YardMate on luonut konseptin, jossa PK-yritysten on helppo verkostoitua kokonaistoimittajien kanssa. Tätä kautta saamme uusia osaajia ja uutta tuotantoa meriteollisuuden palveluverkostoon.

Verkoston kautta on mahdollista tilata myös suoria kokonaistoimituksia meriteollisuuden käyttöön ja telakoille – eli periaatteessa verkosto voi toimittaa kokonaisen laivan tarpeet.

Messut kestävät aamupäivän ja tilaisuuden avainpuhujaksi on lupautunut Varsinais-Suomen positiivisen rakennemuutoksen selvitysmies Esko Aho. Yrityksillä on mahdollisuus sopia tapaamisia messujen aikana, tutustua jäsenyrityksiimme sekä kuulla pääesitysten lomassa lyhyitä tietoiskuja.

YARDMATE2017-messuille osallistuminen on ilmaista. Messuille ilmoittaudutaan myöhemmin julkaistavan ilmoittautumislinkin kautta, seuraa kotisivujemme uutisia.

Lisätietoja:
Annika Perho
YardMate Manager
puh. 040 831 1130

 

          

One Comment